11 Dec, 2017
Text Size

Elabora't

L鈥橢labora鈥檛 茅s un programa formatiu dirigit especialment a persones en situaci贸 d鈥檃tur. La finalitat d鈥檃questes formacions 茅s promoure la formaci贸 complement脿ria i l鈥檃dquisici贸 de compet猫ncies formatives que incideixen positivament en el proc茅s de recerca de feina. Tenint en compte que l鈥檕bjectiu 茅s facilitar l鈥檃cc茅s a la formaci贸 complement脿ria, cursos i tallers, tamb茅 estan oberts a persones en actiu, estudiants i empresaris.

Informaci贸 i normativa
Totes les formacions s贸n gratu茂tes per a persones en atur. Es prioritza la participaci贸 de persones residents a Caldes de Malavella i inscrites al Servei d鈥橭rientaci贸 Laboral.
Per accedir a algunes formacions ser脿 necessari superar una prova de nivell.
Les inscripcions s贸n obligat貌ries i s鈥檋auran de formalitzar a l鈥橢spai Jove 鈥淐a la Romana鈥 o b茅, a l鈥橭ficina de Turisme dins els per铆odes que s鈥檈stableixen. Les places s贸n limitades.
La documentaci贸 necess脿ria que cal presentar per a la inscripci贸 茅s:
-聽聽 聽Fotoc貌pia del DNI
-聽聽 聽Document de renovaci贸 de l鈥檃tur
L鈥橝juntament es reserva el dret d鈥檃nular les formacions sempre i quan no hi hagi un nombre m铆nim d鈥檃lumnes inscrits, aix铆 com modificar-ne les dates d鈥檌nici.
La selecci贸 dels alumnes es regir脿 per rigor贸s ordre d鈥檌nscripci贸 i seran avisats amb suficient antelaci贸 abans de l鈥檌nici del curs.
Les persones en actiu hauran d鈥檃bonar un pagament del preu p煤blic en el moment de l鈥檃dmissi贸 al curs. El comprovant de pagament s鈥檋aur脿 d鈥檈ntregar obligat貌riament abans de l鈥檌nici de curs a l鈥橢spai Jove 鈥淐a la Romana鈥 o b茅 a l鈥橭ficina de Turisme.
En el cas que no es pugui assistir a la formaci贸 s鈥檋aur脿 d鈥檃visar amb antelaci贸. Les faltes no justificades comportaran una sanci贸 en les inscripcions de properes formacions organitzades pel Servei d鈥橭rientaci贸 Laboral.

L'oferta formativa pel semestre de setembre 2017 a febrer 2018 茅s:

 • Manipulador d'Aliments (4h) - El dimarts 7 i el dijous 9 de novembre, de 19h a 21h a l'Aula del Pavell贸 Municipal d'Esports
 • Gesti贸 d'Estocs (25h) - dilluns i dimecres de 9'30h a 13'45h, del 13 al 29 de novembre, a l'Aula del Pavell贸 Municipal d'Esports
 • Word i Excel (40h) - dimarts i dijous de 10h a 12'30h, del 3 d'octubre al 28 de novembre, a l'aula de l'Acad猫mia Caldes Serveis i Formaci贸
 • Angl猫s B脿sic I (50h) - dilluns i dimecres de 19h a 20'30h, del 2 d'octubre al 19 de febrer 2018, a l'Aula del Pavell贸 Municipal d'Esports
 • Angl猫s B脿sic II (50h) - dilluns i dimecres de 17'30h a 19h, del 2 d'octubre al 19 de febrer 2018, a l'Aula del Pavell贸 Municipal d'Esports
 • Franc猫s B脿sic I (50h) - dimarts i dijous de 17'30h a 19h, del 3 d'octubre al 20 de febrer 2018, a l'Aula del Pavell贸 Municpal d'Esports
 • NOVETAT! C脿psula - Registra't a Portals d'Ofertes de Feina (4h) - divendres 17 de novembre, de 16h a 20h, a l'aula d'inform脿tica de l'Institut de Caldes

En el fullet贸 d'aquest semestre, tamb茅 us informem dels Tastets TIC de la Biblioteca, que seran gratu茂ts per a tothom:

 • Iniciaci贸 a l'ofim脿tica 1 - divendres 13 d'octubre de 16h a 20h
 • Iniciaci贸 a la fotografia digital - divendres 10 de novembre de 16h a 20h
 • Iniciaci贸 a les cerques per internet, classificaci贸 i gesti贸 de la informaci贸 - divendres 27 d'octubre de 16h a 20h
 • Participa a les xarxes socials: Facebook - divendres 24 de novembre de 16h a 20h

Per altra banda, el Servei de Creaci贸 d'Empreses del Consell Comarcal, tamb茅 ofereix un Taller de M脿rqueting Low Cost (data per confirmar), inscripcions a Aquesta adre莽a electr貌nica s'est脿 protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Les inscripcions s贸n obligat貌ries i es faran els dies 18, 19 i 20 de setembre聽 de 10h a 13h i de 16h a 18h a l'Espai Jove Ca la Romana. Pel que fa als cursos de la Biblioteca, es faran pre-inscripcions. Les inscripcions oficials seran a la mateixa Biblioteca a partir del dia 21 de setembre.

Totes les persones que s'inscriguin als cursos d'idiomes hauran de passar una prova de nivell el dijous 21 de setembre a les 11h a l'Espai Jove, o b茅, a les 17h a Cal Ferrer de la Pla莽a.

Es confirmaran les persones admeses la seg眉ent setmana. La realitzaci贸 anir脿 condicionada a la formaci贸 d'un grup de m铆nim 8 inscrits a cada curs.

Per a m茅s informaci贸 sobre les dates d鈥檌nici i els cursos cal consultar el fullet贸 informatiu.